Priser

PRISER

 Flere priser nedover...
5 BILDER:
 
Omtrent 60 minutter fotografering. Bildene leveres ferdig redigert og klar til å brukes. Leveres i et webgalleri med personlig kode. Ditt favorittbilde leveres i print (valgfritt, kun bildestørrelse opptil 20x30cm).  999,-PORTRETT

  •  

10 BILDER

Omtrent 60 minutter fotografering. Bildene leveres ferdig redigert og klar til å brukes. Leveres i et webgalleri med personlig kode. Ditt favorittbilde leveres i print (valgfritt, kun bildestørrelse opptil 20x30cm).  1499,-


Du velger hvilke bilder du vil ha redigert i begge pakkene. Bildene blir sendt til deg i lav oppløsning hvor du velger dine favoritter. Om du vil ha flere bilder med i pakken din, koster hvert bilde 200,- stk.

DYR

10 BILDER:

Omtrent 1,5 time fotografering. Bildene leveres ferdig redigert og klar til bruk. Leveres i et web galleri med personlig kode og ditt favorittbilde leveres i print (valgfritt, kun bildestørrelse opptil 20x30cm). 
1599,-


Sort bakgrunn

Portrettbilder av dyret (evt deg  òg) i sort bakgrunn.  Pakken er for deg som kun ønsker svartbakgrunn bilder, og dette inkluderer 4 bilder. 800,-

Sort bakgrunn, tillegspakke

 300,- pr. bilde. Kan kombineres med pakkene.


For ekstra bilder utenom pakken, 200kr pr bilde (gjelder ikke sort bakgrunn).

Du velger hvilke bilder du vil beholde i begge pakkene. Bildene blir sendt til deg i lav oppløsning hvor du velger dine favoritter.

6 BILDER:

Omtrent 60 minutter fotografering. Bildene leveres ferdig redigert og klar til å brukes. Leveres i et webgalleri med personlig kode. Ditt favorittbilde leveres i print (valgfritt, kun bildestørrelse opptil 20x30cm).     1099,-


BRYLLUP

Portretter
Inkluderer samtale i forkant, inntil 1 time fotografering (brudepar og forlovere). De fineste bildene blir klargjort og leveres i et digitalt album- klare for print. (høyoppløselig format)
KR 5000,-


Vielse + portretter
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse og portretter (brudepar og forlovere).De fineste bildene leveres i et digitalt album klargjort for print.
KR 8500,-


Halvdagsfotografering
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse, portretter (brudepar, foreldre, venner og forlovere), stemningsbilder, deler av middagen. De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.
KR 13 000,-


Heldagsfotografering
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av forberedelser (sminke/frisør), vielse, portretter (brudepar og forlovere),  stemningsbilder, deler av middagen, De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.
KR 18000,-


Jeg personlig mener at bilder bør printes ut, gjerne til å ha på veggen eller i et eget fotoalbum. Disse bildene vil gå i generasjoner, og det er et hyggelig minne for familie og venner  i mange år. Et fotoalbum er godt å ta frem på dager hvor du vil minnes , eller bare kose deg med et nydelig produkt.
 Jeg lager gjerne et ferdig fotoalbum til deg eller bildeprint, klart til å rammes inn! Da får du bildene og/eller fotoalbumet sendt i posten, eller levert på døra personlig av meg. 

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten tilfaller fotografen, og bildene kan derfor ikke gis bort eller selges til eksterne aktører (for eksempel kjoledesigner, gullsmed, konditor eller festlokale). For henvendelser angående dette, bes interesserte om å ta kontakt med meg for avtale.


Om du avbestiller et møte/photoshoot under 24 timer før avtalt tid, vil du bli belastet med 499,- 

Dersom du avbestiller for ditt bryllup etter 20 dager før bryllupet, vil du bli  få en faktura på 1999,-

Avbestilling til konfirmasjon må skje før det er 14 dager til selve dagen, om ikke vil du bli fakturert 799-

KONTAKT

Telefon97144683

REBEKKA JACOBSEN

FØLG MEG PÅ:


Copyright © Med enerett

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta