Om meg

Hvem er RJfoto?

Mitt navn er Rebekka Jacobsen, og jeg er jenta bak kameraet til Fotograf Rebekka Jacobsen. Jeg har oppvokst på det deilig sørlandet, nærmere bestemt i Grimstad. Jeg bor på Birkeland sammen med samboer og våre to pelsbarn, Heiko og Frøya.

 

Jeg er ekstremt familie- og hjemmekjær, men elsker å se nye steder. Spesielt i Norge. Når jeg ikke er bak kameraet jobber jeg fulltid som barnehagelærer.

 

Jeg har helt siden tenårene likt å forevige minner og øyeblikk for meg selv og de nærmeste. Jeg har lenge drømt om å leve av fotografi og håper drømmen en dag vil gå i oppfyllelse. Ellers vil jeg trives som barnehagelærer og hobbybonde. Min interesse for foto startet tidlig da jeg i 2011 fikk mitt første (rosa) digitalkamera. Interessen økte og jeg fikk lov til å låne pappas speilrefleks. Dette kamerat ble med på rideleirer, familieselskaper, i stallen og hos venninner.

 

"Fotograf Rebekka Reinert Jacobsen" ble opprettet høsten 2020 og har siden den gang gitt meg mange eventyr og nye bekjentskaper.

Jeg jobber som primært som bryllupsfotograf, men blir mer enn glad for forespørsmåler til konfirmant, barn, dyr og familiefotografi!

Jeg trives utendørs og tilbyr derfor utendørsfotografering til mine kunder. Det er en sann glede å få lov til å forevige menneskers spesielle øyeblikk. Verdien av profesjonelle bilder av kvalitet er ekstremt stort i mine øyne!