Om meg

Hvem er RJfoto?

Mitt navn er Rebekka Jacobsen, og jeg er jenta bak kameraet til Fotograf Rebekka Jacobsen. Jeg er 24 år gammel, oppvokst på det deilig sørlandet, nærmere bestemt i Grimstad. Jeg bor  på Birkeland sammen med samboer og våre to pelsbarn, Heiko og Frøya.

 

Jeg er ekstremt familie- og hjemmekjær, men elsker å se nye steder. Spesielt i Norge. Når jeg ikke er bak kameraet jobber jeg som servitør og kokk i et hyggelig vertshus, er ringevikar i barnehage og studerer barnehagelærer.

 

Jeg har helt siden tenårene likt å forevige minner og øyeblikk for meg selv og de nærmeste. Jeg har lenge drømt om å leve av fotografi og håper drømmen en dag vil gå i oppfyllelse. Ellers vil jeg trives som barnehagelærer og hobbybonde. Min interesse for foto startet tidlig da jeg i 2011 fikk mitt første (rosa) digitalkamera. Interessen økte og jeg fikk lov til å låne pappas speilrefleks. Dette kamerat ble med på rideleirer, familieselskaper, i stallen og hos venninner.

 

"Fotograf Rebekka Jacobsen" ble opprettet høsten 2020 og har siden den gang gitt meg mange eventyr og nye bekjentskaper.

Jeg jobber som portrettfotograf og fotograferer både barn, familie, konfirmanter, brudepar, gravid ol.

Jeg trives utendørs og tilbyr dette til mine kunder. Det er en sann glede å få lov til å forevige mennesker spesielle øyeblikk. Verdien av profesjonelle bilder av kvalitet er ekstremt stort i mine øyne!