Om meg

OM MEG

Hei!

Mitt navn er Rebekka Jacobsen, holder til i Grimstad og jeg er en jente på 21 år. Som ung jente fikk jeg lov til å låne kameraet til min far. Dette var et billig og enkelt speilreflekskamera som ble med til stallen, bursdager og andre spennede hendelser omtrent hver dag. Alt skulle fotograferes! Etterhvert som erfaringene vokste kjøpte jeg nye objektiver, begynte smått med fotooppdrag og tok bilder på sprangstevnene i nærheten av lille Grimstad.


Etter et par års pause kom interessen tilbake. Nyttår 2019 invisterte jeg i nytt kamera og begynte å dyrke interessen min. 

Allround

Jeg anser meg selv som en allround fotograf. Det vil si at jeg tar bilder av det meste. Portrett, konfirmasjon, barn, bryllup, dyr, gravide og arrangementer. Av og til blir det litt naturbilder også. 
Jeg liker en variert hverdag, og trives med å utfolde meg på forskjellige måter.

I tillegg til fotografering er jeg glad i å gå tur, spesielt med hunden min, Heiko. Det er også fare for å bruke fritiden min i stallen. Om høsten trives jeg på jakt med forloveden min. Ellers jobber jeg som servitør i et hyggelig vertshus og studerer barnehagelærer.
Mine drømmer er å leve av foto, jobbe som barnehagelærer og bli bonde.
Jeg ei imøtekommende og blid jente som syns det er kjempe hyggelig å møte nye klienter!

KONTAKT

Telefon97144683

REBEKKA JACOBSEN

FØLG MEG PÅ:


Copyright © Med enerett

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å klikke på "Godta" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Godta