FAQ's

Hvordan får jeg tilsendt bildene?

Du vil få tilsendt bildene på nett i et galleri, fra Pixieset.com. Her kommer de i høyoppløslige og klare for å printes ut. For å kunne laste de ned vil du få tilsendt en kode, som du kan dele med hvem du vil.
Du vil få bilder med logo og uten. Jeg vil like å se deg bruke bildene med logo på sosiale medier, hvor du også tagger meg i bildet eller i tekstboksen.

Hva skjer om jeg må kanselere booket time?

Dersom du er nødt til å kanselere en booking, er det viktig at du gjør det 24 timer før avtalt tid. Om ikke vil du uansett bli fakturert med 450,- Dette gjelder for portrett og dyr.
For konfirmasjon gjelder det 14 dager før og 799,-

For bryllup gjelder det 20 dager før og 1999,-


Hvordan betaler jeg?

Jeg sender faktura.

Hva skal jeg ha på meg?

Først og fremst bør du gå med noe komfortabelt og relatert til et eventuelt tema. Tenk også litt på fargene du velger, i forhold til dyret ditt, og/eller naturen vi skal ta bilder i.  Det går helt fint å bytte antrekk i løpet av shooten. Fargene bør heller ikke kræsje. 
Dersom du fortsatt er usikker, så spør gjerne. Jeg har også litt til leie og hjelper deg med å finne en passende outfit!

Hvordan forbreder jeg meg?

Dersom du har noen forutsetninger om hvordan bildene skal se ut, kan du gjerne finne lignenede bilder som du liker å sende de til meg. Du kan også øve deg på noen poseringer, selv om jeg skal hjelpe deg masse på veien. 
Noen liker å stelle håret sitt og stelle negler, andre liker det mer naturlig. Du velger det du liker best. 
Dersom du skal ha med dyr i shooten, kan det være lurt å vaske og børste dyret først. Om hunden din ikke kan være løs, velg da et tynt og nøytralt bånd. For hest har jeg tynne fotogrimer i brun og hvit for snille hester. Om ikke er en nypusset lærgrime alltid en klassiker.